Blog

Per què és necessari el 5G?

Una de les funcions del COITCV és la divulgació tecnològica, i amb motiu de l’ET-2017: 5G, clau de la transformació digital, el nostre company i ponent principal de l’esdeveniment Narcís Cardona, destaca en diarioinformacion.com, les necessitats futures de comunicació, els canvis a què ens anem a enfrontar, i el paper que va exercir el 5G en tot aquest canvi tecnològic que ja no té marxa enrere.

Si com a expert vols col·laborar en aquesta tasca de difusió tecnològica, comunica’ns enviant un mail a coitcv@coitcv.org. El propòsit del COITCV és apropar a la societat novetats tecnològiques, aplicacions i la seva influència tant a nivell personal com professional. Com col·legiat utilitza el servei de comunicació del COITCV per publicar els teus articles en premsa.

Consulta altres articles de difusió en notes de premsa del COITCV / AVIT

COITCV / AVIT, difusió del coneixem


Comentaris

por

[…] Per què és necessari el 5G? (Diari informació) […]

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.