Blog

5G, el salt a la hiperconectividad

Hui, dijous 9 de novembre de 2017, tindrà lloc ET-2017: 5G, clau de la transformació digital, organitzat per l’AVIT, amb la col·laboració del COITCV, la UA i la UMH, i comptant amb A3P, Orange i ENyD, complint la funció de divulgació tecnològica en la societat. En aquest marc, des de l’àrea de comunicació del COITCV/AVIT, Ferran Machí, membre de la Junta de govern del COITCV, publica en alicanteplaza el seu article d’opinió “5G, el salt a la hiperconectividad”.

Anima’t a col·laborar amb els teus coneixements en la funció de divulgació tecnològica del COITCV/AVIT enviant un mail a coitcv@coitcv.org. El propòsit del COITCV/AVIT és acostar a la societat novetats tecnològiques, aplicacions i la seua influència tant a nivell personal com a professional. Com a col·legiat utilitza el servei de comunicació del COITCV per a publicar els teus articles en premsa.

Consulta altres articles de difusió en notes de premsa del COITCV/AVIT


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.