Blog

Pràctiques professionals a Japó

Ja s’ha obert la convocatòria de les beques Vulcanus2017 per a realitzar un programa d’aprenentatge pràctic a Japó. Estan dirigides a estudiants a partir de quart curs universitari o de postgrau en la branca d’enginyeria o de ciències, que estiguen matriculats durant el curs acadèmic 2017-18 en una universitat de la Unió Europea.

El programa inclou un curs intensiu de japonès de quatre mesos, un seminari d’una setmana en el país nipó i la realització de pràctiques remunerades durant un període de vuit mesos en una empresa japonesa. Tant el seminari com el curs de japonès són completament gratuïts.

El programa comença al setembre i acaba a l’agost de l’any següent per a ajustar-se a l’any acadèmic en els Estats membres de la UE. Els candidats seran seleccionats segons una sèrie de criteris com el seu historial acadèmic, l’opinió dels seus professors, la seua motivació per al lloc, els seus coneixements d’anglès tant escrit com a oral, la seua actitud cap a les relacions entre Europa i Japó i la seua capacitat d’adaptació a una cultura diferent.

Pots llegir la notícia completa ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.