Blog

Per si et vas perdre el “Encontre de les Telecomunicacions d’Alacant 2017”

El 9 de novembre va tenir lloc el “Encuentro de les Telecomunicacions d’Alacant“, organitzat pel COITCV/AVIT amb la col·laboració Universitat Miguel Hernández, Universitat d’Alacant, Orange, A3P Integració digital i ENyD.

En la Trobada va destacar la ponència magistral de Narcís Cardona, i la qualitat dels integrants de la taula redona, que van aconseguir l’atenció de tota l’audiència, la més elevada de l’esdeveniment des de la seua primera edició.

Com a conclusió de el acte, després de conèixer les capacitats i noves oportunitats que portarà amb si el 5G, tots els ponents van deixar clar que 5G és una realitat, que durant el 2018 i 2019 viurem l’evolució del 4G al 5G, i s’espera que la revolució tecnològica impulsada pel 5G tindrà lloc en el 2020, pot ser que una mica abans o pot ser que una mica després, però hem de comptar amb ella.

Després de la clausura de l’acte els assistents gaudim del còctel on es van comentar aspectes com l’alta resposta dels joves telecos en l’ET-2017 i el gran talent amb el qual expliquem a la Comunitat Valenciana, sent una de les regions participants i impulsores en els comitès tecnològics de major prestigi internacional.

Per si t’ho vas perdre, pots veure les fotos ací.

Algunes de les repercussions en premsa de l’esdeveniment:


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.