Blog

Airbus oferix 20 beques per a jóvens titulats

Airbus, en col·laboració amb la Fundació Sepi, convoca, un any més, 20 beques de formació pràctica remunerada dirigides a jóvens titulats o a punt de finalitzar els seus estudis que estiguen interessat a realitzar pràctiques en una de les companyies multinacionals del sector aeronàutic més reconeguda a nivell mundial.

Les pràctiques es desenrotllaran durant un període de dotze mesos en qualsevol dels centres de treball que AIRBUS GROUP i ALESTIS tenen a Sevilla, i cada un dels becaris rebrà una assignació mensual de 920 euros. A més del període de formació pràctica, tindrà dret a accedir a la realització d’un màster MBA en l’especialitat d’Aeronàutica, que s’impartix en l’escola d’Organització Industrial de Sevilla. El cost d’este programa és de 8.000 euros, i haurà de ser assumit pel beneficiari de la beca.

Consulta tota la informació ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.