Blog

Girls for a change: emprenedores i capdavanteres tecnològiques

American Space València organitza una conferència impartida per Dª María José Valero, de Power to Code (www.powertocode.org), una organització sense ànim de lucre que el seu objectiu és potenciar el coneixement STEAM (Science, Technology, Engineering, Art, Math), així com les capacitats de lideratge i emprendimiento, en xiquetes, adolescents i dones.

La conferència, que tindrà lloc dissabte que ve, el 25 de novembre, d’11.30-12.30h, en les instal·lacions de l’American Space València – UPV (Edifici 4P- primer pis) i està enfocada al Technovation Challenge, que començarà al gener 2018, i animarà als pares, les mares, les xiquetes d’entre 10-18 anys a participar, aprenent utilitzar App Inventor, desenvolupant la seua pròpia app i participant en la competició internacional. Les xiquetes s’organitzen en grups o equips de cinc durant els mesos de novembre i desembre. A partir de gener, es reuneixen amb els mentors unes 2 hores per setmana durant 12 setmanes, de gener a abril.

El programa ofereix a xiquetes a tot el món l’oportunitat d’adquirir les habilitats necessàries per a convertir-se en emprenedores i capdavanteres tecnològiques.

Per a més informació pot visitar aquesta web. Inscripcions en aquest enllaç.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.