Blog

Jornada Big Data, Situació i Reptes de la Transformació Digital en les Empreses Valencianes

El pròxim dimecres 29 de novembre, de 18:30h. a 20:45h. en la sala d’actes de la Cambra de Comerç de València, tindrà lloc la “Jornada Big Data, Situació i Reptes de la Transformació Digital en les Empreses Valencianes”.

La jornada està dirigida a PIMES i empreses de la província. L’objectiu és ajudar a les empreses en l’impuls de la digitalització dels seus processos/negocis a fi d’incrementar la seua productivitat i competitivitat, a més d’ajudar-los en el bot a nous mercats.

Pots consultar tota la informació en Programació i inscripció.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.