Blog

Jornada formativa sobre ocupació en les Institucions de la Unió Europea

La Universitat de València organitza una jornada per a donar a conéixer a la comunitat universitària les oportunitats d’ocupació que oferix la Unió Europea, el pròxim 23 de novembre a les 10.00 hores en l’aula Magna de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació.

La jornada, presentada pel Vicerector d’Internacionalització i Cooperació de la Universitat de València Guillermo Palao Moreno, comptarà amb la participació d’Enrique González Sánchez, ambaixador en missió especial per a relacions amb institucions de la Unió Europea; Cèsar Pla Barniol, membre de la Unitat de Suport per a la presència d’espanyols en la Unió Europea; el Director adjunt de l’Institut Valencià de Finances, Juan Ángel Poyatos i els testimonis de membres de BecUE (Associació de Becaris i Exbecaris espanyols en les Institucions de la Unió Europea) .

Consulta el programa complet de la jornada ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.