Blog

Paco Gavilán, col·legiat del COITCV i President de Nunsys, premi Càmera València 2017

El nostre company Paco Gavilán, president i director general de Nunsys, companyia valenciana especialitzada en tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), va rebre el passat 9 de novembre el premi Càmera València 2017 a la ‘Iniciativa Empresarial’ per les seues línies de negoci de caràcter innovador.

La signatura ha protagonitzat un creixement exponencial des que Gavilán va assumir la direcció general en 2013. En aquell moment, Nunsys comptava amb 30 treballadors. Ara són més de 320. La clau? La integració d’altres companyies.

Pots llegir la notícia completa ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.