Blog

Congrés Eficiència amb la Transformació Digital

Els pròxims 29 i 30 de novembre tindrà lloc el “Congrés Eficiència amb la Transformació Digital” en Fira Valencia. 

Este congrés, organitzat per Global Omnium, té com a objectiu analitzar la realitat actual i tendències entorn de la transformació digital i com esta influirà en les estratègies futures del sector de l’aigua. Global Omnium, ha dissenyat este congrés tecnològic per a debatre sobre la futura gestió de l’aigua. Per a això, ha congregat als principals referents del sector de l’aigua, tecnològic i de telecomunicacions que, durant dos dies, reflexionaran sobre les innovacions disruptives que contribuïsquen a l’optimització dels recursos hídrics.

Pots consultar el programa complet i inscripció ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.