Blog

Efiaqua 2017

Els pròxims 28, 29 i 30 de novembre tindrà lloc “Efiaqua2017”, Fira internacional per a la gestió intel·ligent de l’aigua, en Fira València, enguany amb un 39% més de signatures expositores.

Efiaqua 2017, organitzat per Global Omnium, té com a objectiu analitzar la realitat actual i tendències entorn de la transformació digital i com aquesta influirà en les estratègies futures del sector de l’aigua. En els actes d’Efiaqua 2017 estaran presents els principals referents del sector de l’aigua, tecnològic i de telecomunicacions que, durant dos dies, reflexionaran sobre les innovacions disruptivas orientades a l’optimització dels recursos hídrics, tan necessària avui dia.

Pots consultar el tota la informació sobre Efiaqua2017 ací. L’assistència a Efiaqua 2017 és gratuïta, però és necessari inscriure’s en aquest enllaç.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.