Blog

DPD/DPO? – Nou perfil professional

En el COITCV/AVIT estem elaborant el Pla de Formació 2018. En aquesta linea, hem detectat un nou nínxol de mercat en l’àrea de Protecció de Dades. A causa de l’entrada en vigor del nou reglament RGPD (maig-2018), els enginyers de teleco amb la formació específica necessària, complim amb el perfil per a cobrir aquestes ofertes.

Per què formar-se per a ser DPD/DPO?

  • El nou Reglament europeu de Protecció de Dades (RGPD), haurà d’estar plenament implementat en les organitzacions i empreses a partir del pròxim 25 de maig de 2018.
  • El RGPD introdueix la responsabilitat proactiva de les empreses per a complir amb la normativa. La formació al personal de la companyia en matèria de protecció es dades es configura com una mesura organitzativa que conforma aqueixa cultura de compliment i constitueix una evidència.
  • El RGPD introdueix la figura del delegat de protecció de dades (DPD o DPO), nou perfil professional, resultarà obligatòria en determinats suposats. El DPD/DPO podrà ser intern o extern.

Aquesta formació específica per a ser DPD/DPO, està programada en el COITCV/AVIT per al primer trimestre del 2018, abans de l’entrada en vigor del RGPD.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.