Blog

Resum de convocatòries d’Assemblees Generals del COIT/COITCV, AEIT i AVIT

Com a col·legiat del COIT/COITCV i/o associat de l’AEIT i de l’AVIT, com tots els anys, al final de l’exercici, es convoca Assemblea General d’aquestes entitats, per a presentar el resultat de les accions realitzades, la situació econòmica i les propostes per a l’any 2018.

A continuació et resumim les diferents convocatòries, de les quals ja hem enviat informació detallada per mail als col·legiats i/o associats.

  • Assemblea General AEIT: 19 de desembre de 2017 a les 17:30 hores en primera convocatòria i 18:00 hores en segona convocatòria. Pots assistir des de la seu del COITCV (València) i des de la Sala de reunions EPS I de la Universitat d’Alacant (Alacant) (veure detall ací)
  • Assemblea General COIT: 19 de desembre de 2017, a les 19:00 hores en primera convocatòria i a les 19:30 hores en segona convocatòria. Pots assistir des de la seu del COITCV (València) i des de la Sala de reunions EPS I de la Universitat d’Alacant (Alacant) (veure detall ací).
  • Assemblea General AVIT: 21 de desembre de 2017, a les 18:00 hores en primera convocatòria i a les 18:30 hores en segona convocatòria. Es podrà assistir en modalitat presencial i telepresencial (detall ací).
  • Assemblea General COITCV: 21 de desembre de 2017, a les 18:30 hores en primera convocatòria i a les 19:00 hores en segona convocatòria. Es podrà assistir en modalitat presencial i telepresencial (detall ací).

Si desitges informació addicional, no dubtes a cridar al 963509494 i consultar-nos.

PARTICIPA


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.