Blog

Congrés Empresarial sobre Innovació

El COITCV col·labora en el Congrés Empresarial sobre Innovació, organitzat per l’Agrupació Comarcal d’Empresaris, ACE, que tindrà lloc del 20 al 21 de desembre en la Sala de Conferències d’ACE %o2013 Alaquàs (veure mapa). El nostre company Alberto Valtueña, membre de la Junta del COITCV/AVIT, participarà en la sessió del dia 20 al matí “Fabricació Intel·ligent: la quarta revolució industrial“.

L’objectiu general del Congrés és fomentar la innovació i el canvi tecnològic en les empreses, en particular les PIME i reflexionar sobre la importància de la Gestió d’Àrees empresarials com a base per a la innovació i el desenvolupament empresarial de la Comunitat Valenciana, a partir de la divulgació i transmissió d’informació i coneixement, a més de casos d’èxit que servisquen de model, amb la finalitat de potenciar el màxim desenvolupament de les empreses, millorar la seua competitivitat, garantir la seua consolidació, trajectòria i sostenibilitat productiva, mediambiental i social.

Consulta l’agenda completa del congrés i inscriu-te ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.