Blog

Cultura COITCV/AVIT: Palau dels Arts Reina Sofia. Carmen

Dins de la línia Cultura COITCV/AVIT, en el marc de l’acord amb el Palau dels Arts Reina Sofia per a la temporada 2017/2018, s’ofereix als col·legiats/associats la possibilitat d’adquirir entrades per a Carmen amb descompte, per a l’actuació del divendres 23 de febrer de 2018 a les 20:00 hores. El preu final de l’entrada és de 35 euros en zona 1.

Reserva les teues entrades enviant un mail a coitcv@coitcv.org amb l’assumpte “Carmen” indicant el nombre d’entrades que vols reservar abans del divendres 19 de gener 2018 a les 12:00 hores. El nombre d’entrades és limitat.

Pots sol·licitar tantes entrades com vulgues. NOTA: És necessari un nombre mínim d’inscripcions per a formar grup. Els interessats rebran via mail, el 19 de gener, la confirmació de la reserva i les instruccions per a formalitzar el pagament.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.