Blog

El Consell aprova crear una borsa d’ocupació d’experts docents per a oferir formació en els centres Servef

El ple del Consell ha aprovat un decret per a la creació d’una borsa d’ocupació d’experts docents que oferiran la seua formació en els centres Servef.

La borsa d’experts docents serà una base de dades informatitzada comuna i nodrirà als centres propis del Servef, Centres de Referència Nacional a la Comunitat Valenciana, Centres Integrats Públics de Formació Professional o Centres d’Oferta Integrada de la Generalitat i en programes de formació en alternança amb l’ocupació.

Així mateix, podran utilitzar-la els centres col·laboradors del Servef i les entitats locals en la realització d’accions formatives subvencionades.

El decret, que ha sigut negociat i consensuat amb les agents socials, regula que la cobertura de llocs es realitzarà mitjançant al nomenament de personal interí. El Servef anirà convocant les borses per especialitats formatives.

Consulta ací la nota de premsa


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.