Blog

Aprovada la 3era edició de ISO/IEC 11801

El passat mes de setembre es va aprovar la 3º edició de l’estàndard internacional ISO/IEC 11801 que especifica els sistemes de cablejat per a telecomunicació multipropòsit, és a dir, defineix les Classes (A, B, C,…, OM1, OM2,…) de canals i vincles del cablejat estructurat (el que en el ANSI/TIA-568-C.1 equivaldria a les categories).

Aquesta edició renova els requisits mínims de cablejat horitzontal des de de la Classe D (Categoria 5e) fins a la Classe EA (Categoria 6A) de tal manera que permetran aconseguir velocitats superiors. També incorpora el cablejat de fibra multimode OM5 per a l’alta velocitat, la qual cosa possibilitarà aconseguir majors velocitats amb la multiplexació per divisió d’ona curta.

Pots consultar més informació sobre aquest tema ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.