Blog

Els treballs i habilitats que destacaran aquest 2018

No importa quin siga el teu treball, la quarta revolució industrial, combinada amb un món globalitzat i competitiu, està canviat la manera en la qual tots treballem: ara i en el futur.

Els treballs basats en les dades i la intel·ligència artificial modelen el futur.  Molts perfils seran necessaris en les empreses per a adaptar-se al canvi: Iot, DPO, IA, Data Analyst, desenvolupadors de programari, gerent de projecte i analista de negocis… Pots llegir la notícia publicada per Hays ací.

Avança’t al canvi i actualitza el teu perfil professional, en el COITCV/AVIT estem preparant formació en les eixides emergents del mercat actual per a ajudar-te a adaptar-te a les noves eixides professionals. Informa’t dels pròxims cursos ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.