Blog

Jornada Smart Factory Alliance

Càmera València organitza la jornada Smart Factory Alliance, on es presentarà el resultat de l’aliança de 5 empreses expertes en projectes 4.0 en diferents àmbits, que competeixen en el mercat en projectes específics i col·laboren en solucions complexes de major envergadura amb l’objectiu de donar una solució global.

La jornada està dirigida a directors Generals, de producció, d’operacions, industrials o d’IT d’empreses industrials que volen evolucionar la seua empresa cap a la indústria 4.0.

L’esdeveniment tindrà lloc el dimecres 31 de gener en Càmera València (C/Poeta Querol, 15), de 10 a 12 hores. L’assistència és gratuïta, però és necessària la inscripció. Consulta tota la informació i inscriu-te ací.Descàrregues

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.