Blog

Nova convocatoria Premis Rei Jaume I 2018.

La Fundació Premis Rei Jaume I convoca una nova edició dels Premis Rei Jaume I de Ambient, Noves Tecnologies Recerca Bàsica, Economia, Recerca Mèdica, Protecció del Medi i Emprenedor. Cadascun dels Premis està dotat amb 100.000 euros.

Els candidats hauran de ser proposats per un nominador d’acord a les bases que es poden consultar en l’enllaç http://fprj.es/es/convocatoria-2018/. Podrà ser candidat qualsevol persona que haja efectuat la major part de la seua activitat professional a Espanya i preferentment residisca a Espanya. Els candidats d’anys anteriors poden renovar ells mateixos la seua candidatura durant 3 anys sense requerir un nominador, comunicant-ho per escrit a la Fundació.

El termini per a nominar finalitzarà el 20 de març de 2018. Una vegada rebuda la nominació la Fundació contactarà amb el candidat per a demanar-li la documentació necessària.

0 vegades llegit   -   No preferit   -   Envia el missatge