Blog

XVI edicó del Premi Talgo a la Innovació Tecnològica

Està oberta la convocatòria de la “XVI edició del Premi Talgo a la Innovació Tecnològica”. Amb aquest Premi, la Fundació pretén aportar al món científic espanyol un estímul econòmic, dirigit als investigadors i estudiosos d’alguna de les múltiples facetes que, d’una forma o una altra, estan relacionades amb el transport ferroviari.
Per a aquesta XVI edició, la Secretaria del mateix ha incorporat tres novetats, la primera d’elles fa referència a la dotació econòmica, aquesta es dividirà en un Primer premi dotat de 20.000€ i un segon de 10.000€. També cabra la possibilitat de publicar un article basat en el treball presentat en la revista tècnic científica “Vía Lliure Tècnica i Recerca” editada per la Fundació dels Ferrocarrils Espanyols. Per la seua banda, el Jurado també podrà atorgar si així ho considera, un reconeixement a aquelles institucions o organitzacions que hagen promogut els projectes guanyadors o aquells treballs que reben un esment especial.
Punxa ací per a poder consultar les Bases per les quals es regeix aquest “XVI Premi Talgo a la Innovació Tecnològica” les candidatures de la qual hauran de presentar-se en la Secretaria del Premi abans del 16 de febrer de 2018 tal com s’indica en la clàusula tercera de les mateixes.


Descàrregues

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.