Blog

Jornada a València sobre FET H2020

RUVID amb la col·laboració de la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València, la
Universitat Jaume I de Castelló i l’Oficina Europea del Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat organitza la jornada sobre FET H2020 el pròxim 13 de febrer de 2018 en la Universitat Politècnica de València. 

El programa de recerca europeu, Horitzó 2020, en el seu pilar d’Excel·lència, conté un apartat dedicat a les Tecnologies Futures i Emergents (FET per les sigles en anglès) amb un pressupost global per al període de vigència del programa (2014-2020) de 2.696 milions d’euros. Entre les convocatòries obertes en l’actualitat es troben:

Tota la informació sobre la jornada açí.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.