Blog

Obertes les inscripcions per a les Llançadores d’Ocupació

Una llançadora és un equip heterogeni de persones aturades amb esperit dinàmic, compromès i solidari que accedeixen de forma voluntària a aquesta iniciativa i que, coordinades per un coach, reforcen les seues competències, generen coneixement col·lectiu, es fan visibles i col·laboren en la consecució d’una fi comuna: aconseguir ocupació, ja siga per compte propi o aliena.

Les 20 persones que resulten seleccionades per a participar en cada llançadora, es reuniran diversos dies a la setmana durant cinc mesos. Amb la guia i orientació d’un tècnic especialitzat de la Fundació Santa María la Real duran a terme diverses activitats per a optimitzar la seua cerca de treball: tallers d’autoconeixement i intel·ligència emocional, dinàmiques de comunicació, marca personal i cerca d’ocupació 2.0; entrenament d’entrevistes personals; elaboració de mapes d’empleabilidad i visites a empreses.

En C. Valenciana s’obrin inscripcions, fins al 21 de febrer, en: Alacant, Castelló, Gandia, Ontinyent, València, Vila-real i Villena

Més informació ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.