Blog

Factory Startup Avançat

Factory Startup està organitzat per Vitemprende amb la col·laboració de l’Associació Valenciana de Startups.

És un programa de formació avançada dirigit a les startups en fase de creixement i als professionals amb experiència prèvia en els temes tractats. Durant el programa es realitzaran sessions amb reconeguts experts que vénen d’empreses i fons d’inversió com Amazon, Big Sud Ventures, Carto, Flywire, Habitissimo entre uns altres.

Les sessions seran practiques i participatives. Els assistents compartiran juntament amb el ponent la seua experiència i solucions a problemes comuns de totes les startups en fase de creixement. Les àrees tractades seran:  Negoci, Vendes, Màrqueting, Producte, Tecnologia i Emprendimiento Social.

Les jornades són gratuïtes i es realitzaran en horari de dijous i divendres de 16.00h a 20.00h. en els mesos de febrer i març. En el Centre Municipal de Formació Lleons (Carrer dels Lleons, 9, 46022) València.  Pots consultar ací totes les jornades i apuntar-te.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.