Blog

Infoday regional: Digitalització i I D per a Empreses de la Comunitat Valenciana

El pròxim 14 de febrer, ITI celebrarà Infoday regional: Digitalització i I D per a Empreses de la Comunitat Valenciana, amb l’objectiu de donar a conèixer les oportunitats de finançament existents en les diferents fases del procés de digitalització, així com de proporcionar a les empreses l’oportunitat de debatre amb els diferents organismes, les possibles idees de projecte.

Durant la jornada, red.es ens comentarà els programes d’ajuda a la transformació digital que ha llançat, i que ajuden a establir plans estratègics de digitalització. Per la seua banda, IVACE comentarà el ventall d’ajudes per a poder engegar aquests plans.

A més el Representant de CDTI repassarà les convocatòries de projectes d’I D a nivell nacional i de cooperació internacional.

En finalitzar l’Infoday es podran realitzar entrevistes bilaterals amb el representant de CDTI, prèvia sol·licitud.

Consulta tota la informació  ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.