Blog

Taller COITCV/AVIT: Millora els resultats comercials mitjançant les noves tècniques de SALES ANALYTICS amb Tableau

L’AVIT en col·laboració amb COITCV, organitza el taller: Millora els resultats comercials mitjançant les noves tècniques de SALES ANALYTICS amb Tableau.

No pares d’escoltar el terme Business Intelligence? El (BI) engloba tots els mètodes, tecnologies i eines que poden utilitzar les empreses per a processar les dades que manegen. Amb aquest taller aprendràs a posar a marxar un sistema d’anàlisi i control de gestió comercial que t’ajudarà a millorar la rendibilitat i la facturació de la teua empresa.

I com podem reciclar-nos i fer el nostre CV atractiu en aquest sector? Una de les alternatives és especialitzar-nos en un eina com és  Tableau, una de les eines d’anàlisis de dades i elaboració de quadres de comandament (Business Intelligence) nº1 en els últims 5 anys.

El taller es realitzarà els dies 26 i 28 de febrer en horari de 16:00-20:00h. Pots acudir al webinar on el ponent t’explicarà els conceptes que aprendràs en el “Taller de millora els resultats comercials mitjançant les noves tècniques de SALES ANALYTICS amb Tableau” i com pots aplicar-los en el teu desenvolupament professional el 13 de febrer a les 16:00h.

Pots consultar tota la informació ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.