Blog

Tyris Software, ajuda a definir com pot ser Antonio Anglés en l’actualitat

Les empreses que formen part del Parc Empresarial AVIT són cada vegada més i tenen més presència tant a nivell nacional com a nivell internacional. Des del nostre blog, volem donar a conèixer els èxits de les empreses dels nostres col·legiats.

En aquesta ocasió destaquem a la jove empresa Tyris Software de el Parc Empresarial AVIT.

D’una banda, per ser l’empresa encarregada del desenvolupat de l’app turística de Xàtiva, dissenyada per Xatcom, la qual ha sigut guardonada amb el premi a la millor aplicació nacional en el concurs The Apptourisme Awards 2018, en la categoria de millor guia destinació. (llegir més… en llevant-emv)

D’altra banda, Tyris Programari, mitjançant l’ús d’algorismes d’intel·ligència artificial ha pogut obtenir imatges del suposat aspecte actual del criminal més cercat per la interpol, i al que per desgràcia tots coneixem, Antonio Anglés. En aquest enllaç, Javier Oliver, col·legiat del COITCV i gerent de Tyris explica el procediment que han utilitzat.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.