Blog

Carrera solidària de les Professions 2018 – 8 d’abril

08/04/2018
9:00a11:00
08/04/2018
9:00 a 11:00

Ja està disponible en la web la Carrera solidària de les Professions 2018 que enguany se celebra el 8 d’abril.

Com en anys anteriors, Unió Professional València és patrocinador de l’esdeveniment i poden inscriure’s en la carrera els col·legiats dels 40 col·legis professionals representats per Unió Professional València.

Pots inscriure’t des de aquest enllaç, tria la categoria “Col·legiat” i selecciona COITCV-Col·legi Oficial Enginyers de Telecomunicació Comunitat Valenciana. Si t’inscrius a la carrera dis-nos-ho i vine a arreplegar, a la seu del COITCV abans del 8 d’abril, el Kit TelecoRunner, per a córrer tots amb la samarreta de l’equip teleco.

Consulta tots els detalls sobre la carrera i el recorregut ací.

Sort #berunnkerDescàrregues

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.