Blog

Candidatures als Premis NTV 2018

El COITCV en col·laboració amb GVA-Consellería d’Hisenda i Model Econòmic, IVACE i ETSIT-UPV , organitzen la XX edició dels Premis i Nit de les Telecomunicacions Valencianes (NTV 2018), l’acte més important del sector de les Tecnologies de la informació i les Telecomunicacions a la Comunitat Valenciana, que tindrà lloc dijous 10 de maig.

En aquesta edició baixel lema “Internet de totes les coses per a totes les persones“. Enguany la taula organitzadora vol destacar l’esforç de tots els agents per la democratització de la tecnologia, per aconseguir portar la tecnologia a totes les persones i a tots els llocs, fent del desenvolupament tecnològic una eina d’inclusió i oportunitat. El creixement exponencial de l’ús de tecnologies emergents, com la intel·ligència artificial, cloud, IoT, machine learning, xarxes intuïtives, big data i molt especialment l’arribada de 5G, entre unes altres, ens impulsa com a sector i ens obliga a treballar conjuntament perquè les empreses, les entitats públiques i la societat valenciana en general, es beneficien d’aquesta revolució digital.

Fins al 28 d’abril es poden presentar les candidatures als Premis d’aquesta edició. Consulta les categories de premis i envia la teua candidatura. Com a col·legiat pots presentar la candidatura de qualsevol persona o entitat a les 6 categories convocades.

Segueix a  NTV en Facebook, @nocheteleco_vlc, LinkedIn i YouTube


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.