Blog

Premis a l’Excel·lència d’Unió Professional València

Ja està en marxa la III Edició dels Premis a l’Excel·lència d’Unió Professional de València. Aquests Premis guardonaran la labor científica, tècnica, social, cultural i/o humana realitzada per persones o grups de persones, empreses, institucions i altres entitats en l’àmbit col·legial professional de la província de València.

Queda obert el termini de presentació de candidatures el termini de les quals límit és el 15/04/2018. Posteriorment el jurat ha de deliberar i la Gala de lliurament de Premis està fixada en principi per al 03/05/2018.

Per a més informació punxa ací


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.