Blog

Jornada com integrar l’estratègia de Màrqueting digital en la teua empresa

El dijous, 22 de març de 2018 de 16:15 a 19:30 hores en el Centre Europeu d’empreses Innovadores de València: CEEI València, Av. Benjamí Frankilin, 12, Parc Tecnològic de Paterna (València) tindrà lloc la jornada “Com integrar l’estratègia de Màrqueting digital en la teua empresa”.

La transformació digital de l’empresa és avui dia una necessitat.

Al llarg de la jornada, s’abordaran com funcionen els canals de captació digitals juntament amb altres canals no digitals, com afecten als departaments de màrqueting i comercial i de quina forma s’integren en els processos de gestió diària de l’empresa. També es parlarà de la gestió comercial digital i els beneficis que s’obtenen en connectar-la amb la facturació i la comptabilitat.

La jornada és gratuïta, prèvia inscripció.

Per a més informació punxar ací


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.