Blog

Programa d’ajudes IVACE 2018. Pla d’I D i empresarial

Obert el termini de convocatòria d’Ajudes IVACE 2018, pla I D i empresarial.

El termini de sol·licitud de les mateixes finalitza del 22 de març al 27 de març, segons l’ajuda que se sol·licite. Si la teua empresa aposta per la I Dì,  no deixes de consultar els següents programes:

  • PIDI-CV — I+D PIME: PIME amb almenys 4 treballadors. Desenvolupament de projectes d’I+D realitzats per PIME.
  • PIDCOP-CV — I+D EN COOPERACIÓ: PIME amb almenys 4 treballadors i gran empresa. Realització de projectes de recerca industrial o desenvolupament experimental en cooperació  entre diverses empreses.
  • INNOVA-CV — INNOVACIÓ DE PIME: Dirigit a PIME. Realització de projectes innovadors que redunden en una major competitivitat de les empreses i que tinguen resultats tangibles al final del termini d’execució del projecte.
  • CERTIFICA-CV. CERTIFICACIÓ D’I+D+i: Dirigit a PIME. Concessió de subvencions per a l’obtenció per empreses de Comunitat Valenciana de certificats en matèria d’I+D i emesos per empreses o entitats acreditades per ENAC (Entitat Nacional d’Acreditació) amb càrrec al pressupost 2018.
  • HORITZÓ-CV. PREPARACIÓ DE PROPOSTES PER A CONVOCATÒRIES H2020: Dirigit a empreses (PIME i GE). Concessió de subvencions per a la preparació de propostes per a concórrer a convocatòries del Programa Marque de Recerca i Innovació 2014-2020 Horitzó 2020 (HORITZÓ-CV) amb càrrec al pressupost de l’exercici 2018.

Consulta el detall de totes les ajudes ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.