Blog

NTV2018 – Visita la web

Ja està publicada la web de l’esdeveniment www.nochetelecovlc.org, enguany serà una edició molt especial perquè l’esdeveniment compleix 20 anys. Els professionals, les empreses i les institucions de la Comunitat Valenciana, i molt especialment el COITCV, celebrem amb aquest acte 20 anys d’esforç i aposta pel desenvolupament de la regió sobre la base del creixement tecnològic. Entre tots hem aconseguit estar en el mapa tecnològic-digital a nivell mundial, però encara ens queda molt per fer.

El lema d’enguany Internet de totes les coses per a totes les persones, vol destacar l’esforç de tots els agents per la democratització de la tecnologia, per aconseguir portar la tecnologia a totes les persones i a tots els llocs, fent del desenvolupament tecnològic una eina d’inclusió i oportunitat. El creixement exponencial de l’ús de tecnologies emergents, com la intel·ligència artificial, cloud, IoT, machine learning, xarxes intuïtives i big data entre unes altres, ens impulsa com a sector i ens obliga a treballar conjuntament perquè les empreses, les entitats públiques i la societat valenciana en general, es beneficien d’aquesta revolució digital.

Pots descarregar-te el Dossier NTV2018 o sol·licitar més informació cridant al 963509494.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.