Blog

Programa Fullstack Developer Bootcamp

Fundació Politècnica en col·laboració amb l’EOI organitzen el programa Fullstack Developer Bootcamp.  Programa 100% becat* (consultar condicions)

El programa té format de bootcamp i pretén capacitar als participants per a treballar com a desenvolupadors web en un termini de tres mesos, combinant la formació presencial amb tutories personalitzades per al desenvolupament dels projectes dels participants. És una gran oportunitat per a aprendre les tecnologies més utilitzades i els entorns de desenvolupament més actuals amb la finalitat de convertir-se en Full Stack Developer, un lloc molt demandat en les empreses TIC i amb menys candidats per oferta.

El programa s’impartirà del 16 d’abril al 20 de juliol a les vesprades de 15:30 a 20:30h. a València. Pots consultar tota la informació en aquest correu maite.mateo@antiguosupv.org o en el telèfon 963 21 50 21. Informació detallada del programa ací.Descàrregues

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.