Blog

Jornada: Big Data ‘Machine Learning & Retail’

CRNFP Paterna s’acollirà un Cicle de seminaris especialitzats TIC, dins del Programa de formació certificada en TIC de SERVEF.

Experts en diferents tecnologies TIC (MICROSOFT, ORACLE, VMWARE, LINUX, CISCO, ZEND, CLOUDERA, etc.) mostraran en aquests seminaris gratuïts els últims avanços i com utilitzar-los. Podrà assistir qualsevol persona emprada o aturada interessada en els temes programats per a aquests esdeveniments, que s’impartiran mitjançant una metodologia participativa amb debats i preguntes a experts.

El primer seminari en el CRNFP Paterna serà Big Data ‘Machine Learning & Retail’, que tindrà lloc el pròxim 5 d’abril, de 16:00 a 19:00 hores. Pots consultar la informació i realitzar la inscripció ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.