Blog

Les telecomunicacions necessiten dones

Carolina Pascual, Degana del COITCV, reivindica la necessitat d’incrementar el nombre de dones en carreres STEM. “Hauríem d’analitzar si aquest rebuig manifest de la dona cap al món de l’enginyeria pot estar relacionat en part, amb no haver sigut capaces d’establir una clara connexió entre les telecomunicacions, les seues aplicacions i els beneficis socials que les tecnologies aporten al nostre dia a dia i per tant a la nostra qualitat de vida”, indica Carolina Pascual en l’article.

“Entre les dades que es barregen se sap que en l’actualitat tan sols el 25% dels estudiants universitaris de carreres tecnològiques són dones i que només el 4% dels integrants en els Consells d’Administració són executives, xifra bastant allunyada del 30% recomanat per la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV)”, afig Carolina Pascual en el seu article.

Consulta l’article sencer en “Les Províncies“.

Pots escoltar també l’entrevista a Carolina Pascual en el programa “Tecnologia i sentit comú” (a partir del minut 40′ aproximadament).


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.