Blog

10 de maig – Conferencia “Big Data per al Ben Social: Oportunitats i Reptes”

El Col·legi Oficial d’Enginyers de Telecomunicació de la Comunitat Valenciana (COITCV), la Generalitat Valenciana i l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers de Telecomunicació (ETSIT-UPV), li conviden a la jornada:

“Big Data per al Ben Social: Oportunitats i Reptes”

Enguany comptem amb Nuria Oliver, experta en investigació en ciències de dades. Posterior a la conferència s’obrirà una taula redona amb els principals impulsors de la revolució tecnològica a la Comunitat Valenciana  per a parlar sobre “Internet de totes les coses, per a totes les persones”.

La jornada tindrà lloc el pròxim 10 de maig de 2018 en el Paraninfo de la Universitat Politècnica de València (UPV) a partir de les 10:45 hores. L’assistència a la jornada és gratuïta, però és necessària la inscripció per ser l’aforament limitat. Consulta tota la informació sobre l’esdeveniment i inscriu-te ací

Aquest esdeveniment està emmarcat en els actes programats per a celebrar la 20ª edició dels Premis i Nit de les Telecomunicacions Valencianes (#NTV2018).

NTV – 20 ANYS AMB TU


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.