Blog

Internet per a tots i la bretxa digital

El nostre company i vicepresident de l’AVITMiguel Ángel Llorente, reflexiona en el levante-emv sobre com l’Internet de totes les coses pot ser que augmente la bretxa digital, entre entorn urbà i entorn rural, però també pot ocasionar l’efecte contrari. Els avanços tecnològics de la mà del 5G poden ser “una oportunitat per a la sostenibilitat dels municipis xicotets més enllà del turisme o el sector primari”.

Si com a expert vols col·laborar en aquesta labor de difusió tecnològica, comunica’ns-ho enviant un mail a coitcv@coitcv.org. El propòsit del COITCV és acostar a la societat novetats tecnològiques, aplicacions i la seua influència tant a nivell personal com a professional. Com a col·legiat utilitza el servei de comunicació del COITCV per a publicar els teus articles en premsa.

Consulta altres articles de difusió en notes de premsa del COITCV/AVIT

COITCV/AVIT, difusió del coneixement