Blog

IoE i el seu impacte econòmic

El nostre company i tresorer del COITCV/AVIT, Oscar Monerris i Belda, exposa en L’Economista com afectarà la implantació del IoE (Internet of everything) a l’economia a escala mundial, amb exemples concrets en alguns sectors, destacant que “és necessari un canvi en la mentalitat de les empreses; han d’implicar-se amb la competència, per a crear societats d’informació. Les dades que una genera poden ser molt valuosos per a una altra, i compartir-los ha de ser normal”.

Si com a expert vols col·laborar en aquesta labor de difusió tecnològica, comunica’ns-ho enviant un mail a coitcv@coitcv.org. El propòsit de el COITCV és acostar a la societat novetats tecnològiques, aplicacions i la seua influència tant a nivell personal com a professional. Com a col·legiat utilitza el servei de comunicació del COITCV per a publicar els teus articles en premsa.

Consulta altres articles de difusió en notes de premsa del COITCV/AVIT

COITCV/AVIT, difusió del coneixementDescàrregues

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.