Blog

Beques del CSIC d’introducció a la recerca

La Presidència de l’Agència Estatal Consell Superior de Recerques Científiques (CSIC) convoca 200 beques preferentment orientades a estudiants que vagen a realitzar el Treball de finalització de Grau (TFG) o el Treball de finalització de Màster (TFM) en el curs acadèmic 2018-2019.

L’objectiu aquesta iniciativa és, d’una banda, donar a conèixer a estudiants interessats a seguir una carrera investigadora les possibilitats que en diferents àrees ofereixen els centres i instituts del CSIC i, per un altre, fomentar vocacions en àrees prioritàries del sistema espanyol de ciència i tecnologia.

El termini de presentació de les sol·licituds està obert fins a a l’1 de juny de 2018. Les sol·licituds hauran d’emplenar-se a través de l’aplicació disponible en els serveis d’informació del CSIC. Les bases de la convocatòria es poden consultar en aquest enllaç.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.