Blog

Ciberseguretat: serà suficient amb la nova normativa de protecció de dades?

El nostre company Ferrán Machí Canut, vicedegà del COITCV, analitza en el valenciaplaza com el RGPD, que entrarà en vigor el pròxim 25 de maig i renovarà a l’anterior Llei de Protecció de Dades, regularà el tràfic d’informació, inclourà canvis en matèria de classificació de dades i ús d’informació. Apareix la figura del Data Protector Officer per a assessorar a les empreses sobre com complir amb la norma i ajudar-les a conjugar-la amb el Big Data, finalment recorda la responsabilitat que recau en l’Agència de Protecció de Dades per a imposar la legislació.

Si com a expert vols col·laborar en aquesta labor de difusió tecnològica, comunica’ns-ho enviant un mail a coitcv@coitcv.org. El propòsit de el COITCV és acostar a la societat novetats tecnològiques, aplicacions i la seua influència tant a nivell personal com a professional. Com a col·legiat utilitza el servei de comunicació del COITCV per a publicar els teus articles en premsa.

Consulta altres articles de difusió en notes de premsa del COITCV/AVIT

COITCV/AVIT, difusió del coneixement