Blog

Resum NTV2018 “Internet de totes les coses per a totes les persones”

Ahir va tenir lloc la XX edició dels Premis i Nit de les Telecomunicacions Valencianes, organitzada per el COITCV, la ETSIT-UPV i la GVA, patrocinada per Cellnex/adesal , HPEIndraOrangeTelefónicaVerne i Vodafone , i la col·laboració de CiscoDimensió DataEtraEverisFujitsuGetronicsSothisHuaweiInformàtica el Tall InglésLa Mútua i Prosodie.

En el marc de la NTV2018 va tenir lloc d’una banda, l’acte del matí obert al públic, inaugurat per Sra. Carolina Pascual, Degana del COITCV,   amb la conferència de Sra. Nuria Oliver “Big data per al ben social: oportunitats i reptes” i la taula redona moderada per D. Alberto González i D. Carlos PalauD. Pedro Pernías i Sra. Nuria Oliver com a participants. Si te la vas perdre podràs veure la ponència en el canal YouTube de la NTV  tan prompte la tinguem disponible.

D’altra banda, a partir de les 20:00 va tenir lloc en l’Hemisféric la Cerimònia de lliurament de Premis i el Sopar de gal·la. Els Premis NTV2018 han recaigut en:

Va finalitzar la cerimònia de lliurament de Premis el Rector Magnífic de la UPV, D. Francisco Mora, sent l’acte clausurat per l’Honorable Conseller D. Vicent Soler. Si no vas poder assistir, pots veure la cerimònia dels Premis NTV2018 en aquest enllaç.

Consulta més informació de la NTV 2018 en els següents enllaços:


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.