Blog

Conveni Ajuntament d’Elx COITCV/AVIT

El dilluns 14 de maig Sra. Carolina Pascual, degana del COITCV i President de l’AVIT, i D. Carlos González, Alcalde d’Elx, van signar el conveni marque de col·laboració en matèria de telecomunicacions i societat de la informació entre l’Ajuntament d’Elx i el COITCV/AVIT.

El objecte del conveni és establir una col·laboració estreta entre les entitats per a l’execució d’activitats conjuntes en quantes matèries resulten d’interès comú. Entre unes altres, s’abastaran accions de organització i realització conjunta de seminaris, jornades, sessions tècniques, cursos i congressos, dirigides a la formació, informació i divulgació. S’abordaran estudis de recerca i publicacions de forma conjunta, que siguen considerades d’interès per les parts, així com posar a la disposició de l’Ajuntament l’assessorament en matèria de telecomunicacions i el suport tècnic per al desplegament de les xarxes de telecomunicacions que l’Ajuntament d’Elx puga necessitar…


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.