Blog

VLC Start up: Desenvolupa el teu Startup amb el Parc Científic de la Universitat de València

El Parc Científic de la Universitat de València llança la quarta edició del VLC/STARTUP 2018, iniciativa que persegueix el desenvolupament d’empreses innovadores i/o de base tecnològica a l’entorn de la Universitat de València. Per a aquesta fi es posa a la seua disposició espais en el Parc Científic de la Universitat de València (PCUV) i es facilita l’accés als diferents programes de suport a l’emprenedor de les entitats i organismes col·laboradors.

Podrà participar en el Programa qualsevol iniciativa empresarial, encara que es donarà prioritat a aquelles en les quals almenys un membre de l’equip promotor tinga un vincle amb la Universitat de València.

El termini de presentació de sol·licituds començarà el 2 de maig a les 00:00h fins al 31 de maig de 2018 a les 12:00 h., tots dos inclusivament. Pots consultar tota la informació ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.