Blog

Concurs europeu de navegació per satèl·lit 2018

El Concurs Europeu de Navegació per Satèl·lit (European Satellite Navigation Competition – ESNC) és un concurs internacional d’innovació que premia les millors idees per al desenvolupament d’aplicacions de navegació per satèl·lit.

L’ESNC 2018 repartirà premis valorats en 1 milió d’euros aproximadament. No importa l’estat de desenvolupament en el qual es trobe el projecte, servei o idea de negoci, de fet, alguns premis estan orientats a afavorir el desenvolupament de la idea inicial. Els premis inclouen diners, incubadora d’empreses, formació, consultoria de patents, suport a estudis de mercat, tècnic i a la comercialització, accés a experts i finançament públic entre altres.

A la Comunitat Valenciana, l’ESNC 2018 està organitzat pel Consorci Espacial Valencià  en col·laboració amb cinc Parcs Científics Valencians. Les sol·licituds de participació es podran enviar fins al 30 de juliol via l’aplicació telemàtica disponible en la web de l’ESNC 2018, secció “participate”.

Més informació ací i a la web del ESCN 2018.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.