Blog

Huawei llança beques a Xina per a alumnes de Telecomunicacions

Huawei Espanya ha llançat la sisena edició del seu programa de beques de formació a Xina “El Futur de les TIC” dirigit a estudiants de segon i tercer curs d’Enginyeria de Telecomunicacions de fins a 26 anys de qualsevol universitat espanyola.

Des d’Huawei Espanya becaran a 10 estudiants perquè viatgen a Xina on es formaran durant dues setmanes en innovació i noves tecnologies en la seu d’HUAWEI. Durant la formació podràs veure com funciona una multinacional capdavantera i aprendre sobre àrees tecnològiques, com Cloud Computing, Big Data o xarxes 5G. Tot açò en un entorn internacional i creatiu amb estudiants d’altres països i finançat al complet per HUAWEI.

Tota la documentació haurà de ser presentada en anglès, idioma en el qual s’impartirà la formació, abans del 17 de juny. Consulta la informació ací


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.