Blog

Pla GenT: Contractació d’investigadors

La Conselleria d’Educació, Recerca, Cultura i Esport ha publicat la convocatòria de subvencions de el Pla GenT, que amb un pressupost de 2,6 milions d’euros té com a objectiu atraure i conservar a la Comunitat Valenciana a persones investigadores amb talent.

La convocatòria d’ajudes per a persones investigadores amb talent-Pla GenT– inclou les següents quatre línies d’actuacions:

  1. Subvencions per a la contractació d’investigadors/as doctores d’excel·lència per a desenvolupar un projecte d’I+D+i a la Comunitat Valenciana.
  2. Subvencions per a la contractació de doctors/as amb experiència internacional.
  3. Subvencions per a la contractació de joves doctores/as per al desenvolupament d’un projecte de transferència tecnològica en empreses valencianes.
  4. Subvencions per a la formació de doctors i doctores en empreses

El termini de sol·licitud per a les quatre línies d’ajudes estarà obert des del 15 de maig fins a el 15 de juny de 2018. Pots consultar ací la RESOLUCIÓ de 7 de maig de 2018, de la Conselleria
d’Educació, Recerca, Cultura i Esport, per la qual es convoquen, per a l’exercici 2018, subvencions del Programa per al suport a persones investigadores amb talent – Pla GenT.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.