Blog

La Dipu t’Eurobeca

La Diputació de València ha obert el termini del programa la “Dipu t’Eurobeca” que permet a titulats menors de 35 anys residents en la província de València sol·licitar una de les 17 beques, repartides en 13 destinacions de la Unió Europea, per a realitzar pràctiques formatives en institucions públiques i entitats privades europees.

Les beques, que es poden sol·licitar fins al pròxim 6 de juny (inclusivament), tenen una durada de cinc mesos no prorrogables i una dotació d’1.500 euros al mes. Inclouen, a més, una ajuda de viatge de fins a 500 euros per a despeses de desplaçament.

En el següent enllaç es pot trobar tota la informació i les bases que regeixen la convocatòria per a sol·licitar aquestes ajudes.

0 vegades llegit   -   No preferit   -   Envia el missatge