Blog

Descarrega’t el Quadern de Tecnologia: l’impacte del 5G del COIT

Amb motiu del Dia Mundial de les Telecomunicacions i la Societat de la Informació, i dins dels actes organitzats pel COIT, es va presentar el primer nombre de “Quaderns de Tecnologia Evoca”, amb el títol de “El impacte del 5G”, on s’analitza la nova generació de telefonia mòbil, cridada a revolucionar no solament el món de les comunicacions sinó el de l’economia i indústria en el seu conjunt.

Aquest primer nombre ha sigut realitzat per Julio Cirerer i Pepe Cirerer, amb la col·laboració d’Eugenio Fontán (COIT), Marimar Jiménez (CincoDías) i Ignacio del Castillo, d’Expansió, els qui van presentar la publicació, que ha sigut possible gràcies a la col·laboració de Cellnex.

Pots descarregar-te els “Quaderns de Tecnologia: l’impacte del 5G” en format PDF ací

0 vegades llegit   -   No preferit   -   Envia el missatge