Blog

Data Scientist: La professió del futur.

Per als experts, 2018 és l’any en el qual el Big Data està donant un gran salt consolidant-se definitivament com una eina estratègica capaç d’aportar valor a tots els processos i àrees d’una empresa.

La ENyD (Escola de Negocis i Direcció) en col·laboració amb la Universitat Europea Miguel de Cervantes, ha realitzat un article en el qual s’expliquen què és un Data Scientist i les habilitats que deu que tenir.

Segons ells, un Data Scientist és un professional que davant enormes bases de dades, la major part d’ells desestructurats, aplica sobre elles els seus coneixements en programació, matemàtiques i estadística per a recopilar, extraure i processar informació rellevant que contenen. Tota aquesta informació és una mina d’or i les empreses ho saben, però necessiten aquest perfil que done forma a totes aqueixes dades per a poder crear valor a partir d’ells. A més aquest perfil ha de complir amb unes habilitats i qualitats tècniques  que li permeten desenvolupar amb èxit la seua carrera professional.

Pots llegir tot l’article ací i consultar els descomptes que tens per ser COITCV/AVIT en el Màster Oficial en Gestió i Anàlisi de Grans Volums de Dades: Big Data. (En l’apartat de Descomptes Postgraus:”Universitat Europea Miguel de Cervantes i ENyD-Escola de Negocis i Direcció”)Descàrregues

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.